ARaymond™ Würth tedarikçiler konferansında bağlantı çözümleri fuarı

Date : 02.02.2016

A.B.D. küresel bağlantı distribütörü WINA,  ARaymond Tinnerman Industrial’ı ilk kez tedarikçiler konferansına davet etti

ARaymond, bağlantı ve montaj parçaları dağıtımı alanında Amerika’nın en büyük şirketlerden biri olan WINA North America Würth  şirketinin Florida’da düzenlediği  ve 200 satış elemanı, mühendis ve yöneticinin katıldığı tedarikçiler konferansında, pazara sunduğu ürünler ve hizmetler konusunda katılımcılarla  bilgi paylaşma fırsatını buldu

ARaymond Tinnerman Industrial*, Kuzey Amerika pazarına bağlantı ve montaj çözümleri sunan bir şirket olarak, St Petersburg, Trade Winds Island Resort’ta düzenlenen  konferansa davetli 30 stratejik tedarikçi şirketten biriydi.

WINA tedarikçikler konferansında  ARaymond standı

Kapsamlı ARaymond™ bağlantı ve montaj ürünleri  yelpazesi
ARaymond Tinnerman Industrial  Bölgesel Müşteriler Yöneticisi Paul Beduze  “ Würth tarafından ilk kez bu toplantıya  davet edildimBu toplantıda Speednuts® ve tüm metal ve plastik hortum,  kablo bağlantı ve montaj ürünlerimiz hakkında bilgi verme fırsatını bulduk” diyor .

“ Katılımcılardan çoğu  bu  sektörde deneyimli kişiler olarak Tinnerman ürünlerini zaten tanıyordu; fakat bu toplantı onlara mühendislik, teknik tasarım ve destek hizmetleri gibi ARaymond™ çözümleri hakkında  bilgi vermemize imkan  sağladı”.

ARaymond Tinnerman Industrial ve WINA arasındaki işbirliği Kasım ayındaki toplantıdan beri güçlendi; ortak müşteri ziyaretleri düzenleniyor ve yeni projeler tartışılıyor.   . ARaymond Tinnerman Industrial, 2016 yılının ilk çeyreğinde, WINA’nın Minnesota, Brooklyn Park’taki yeni merkezinde bir Teknik Eğitim günü düzenleyecek.

WINA şirket merkezi,  Brooklyn Park, Minnesota

*“ARaymond Tinnerman Industrial”  A. RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212 (Tescil  N°: 02609G), bu makalenin yazarı olarak sorumluluğunu  taşımaktadır.