İspanya’da ARaymond’un 150’ci yılının üçlü kutlaması

Date : 14.01.2016

1865 yılında kurulan ARaymond Network şirketinin  150ci  yıl kutlamaları  tüm dünya ülkelerinde düzenlendi

ARaymond Spain** personeli bir günde 3 ayrı kutlama töreni düzenleyerek, günümüzde otomotiv sektörüne yönelik bağlantı ve montaj çözümleri alanında dünyanın lider şirketlerinde biri olarak kabul edilen ARaymond Network’un 150’ci yılını kutladı

ARaymond Spain, ARaymond’un  150’ci yılını kutluyor

ARaymond Spain üretim tesisinin yer aldığı Barcelona yakınlarındaki Manresa’da düzenlenen kutlamalar 1 Ekim sabahı Tarım Grubu için  düzenlenen bir  partiyle başladı.

Öğleden sonra tüm ARaymond Spain çalışanlarının katıldığı davette, şirket mensupları birbirlerinin omuzlarına basarak oluşturdukları ve Katalonya bölgesinde “castells”  olarak adlandırılan insan kulelerini gerçekleştirdiler.

Barcelona Yeni Fikirler ve İcatlar müzesi Miba’nın kurucusu Pep Torres de yenilikçilik konusunda bir konuşma yaparak, bu konuya gönül veren ve çaba gösteren herkesin yenilikçi olabileceğini vurguladı.

ARaymond Industrial*** tarafından düzenlenen keyifli akşam yemeğinde katılımcılar şirketin tarihçesi konusunda düzenlenen bir yarışmaya katıldılar.

Başkan Antoine Raymond, kardeşi  Genel Müdür François Raymond ve şirketi 1965 –1999 yılları arasında yöneten  babaları Alain Raymond, bu  kutlamalara katılan özel konuklar arasında yer aldı. Ayrıca Başkan Yardımcısı  Jean-Yves Renoux  ve İş İstihbarat Başkanı ve Risk Yönetimi sorumlusu Francesc Farràs, da kutlamalara katıldı. ARaymond Spain   Müdürü Carel Lammers  “ Gerçekten unutulmaz bir gündü. ARaymond’un saygı, işbirliği ve yenilikçilik gibi tüm değerleri bu kutlamalarda yansıtıldı” dedi

ARaymond Spain 150 yıl kutlamaları – Bayraklar ve gösteriler

ARaymond ve şirketin tarihçesi hakkında ayrıntılı bilgi için  www.araymond.com  ve www.araymond-150.com  web sitelerinin ziyaret ediniz

“ARaymond Spain”  A RAYMOND TECNIACERO SAU, Ctra. de Manresa Berga Km. 0,5 – 08272 SantFruitos De Bages, Barcelona, Spain, Barcelona kayıt ve tescil numarası : RM Barcelona N° ES A08294944, bu makalenin yazarı olarak sorumluluğunu taşır.
**“ARaymond” ve “ARaymond Network”bir şirketler ağıdır

***“ARaymond Industrial” bu makalede  ARaymond Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages, Spain  şirketini temsil eder.