ARaymond™ Yüksek mukavemetli tutucu halkalar ek güç sağlar

Date : 19.05.2016

İtmeli bir bağlantı sorununu çözmek gerektiğinde tesbit sağlayacak bir parça ararsınız. ARaymond™ Yüksek mukavemetli tutucu halkalar bu amaçla tasarlandı

Tesbit Halkalarının düşük profilli tasarımı, alanın sınırlı olduğu makaralı taşıma bandı, küçük el aletleri, oyuncak veya elektronik aygıtlarda ideal bir çözüm sağlar. Bu halkaların, profilinin düşük olmasına rağmen,  tesbit gücü yüksektir. İçi  rijid  olan yivsiz tesbit halkaları, yerinden fırlamayacak şekilde  sıkı bir tesbit sağlar.

ARaymond™ Yüksek mukavemetli tutucu halkalar

Bu Halkalar,  güçlü olmanın yanı sıra yüksek kalitelidir. 300 serisi paslanmaz çelikten üretilen halkalar, hem uzun ömürlü hem  korozyona dayanaklıdır . Bu kalitede bir çelik kullanıldığından, herhangi bir ek perdahlama sürecine de gerek kalmaz.

Düzgün dişsiz  mil veya saplamalar  için 15 mm-50 mm arasında değişen geniş bir ebat yelpazesinde tasarlanan Yüksek mukavemetli tutucu halkaları,  yerine takılabilir rulman  halkası ve kamalı pim gibi  pahalı parçaların değiştirilmesi de dahil olmak üzere,  çeşitli bağlantı ihtiyaçlarına cevap verir

Ek bilgi için  http://www.araymond-industrial.com/north-america

Bizimle irtibata geçmek için lütfen tıklayınız

A.RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- USA (Tescil  N°: 02609G), bu makalenin yazarı olarak sorumluğunu taşır ve  Tescilli Markayı kullanma yetkisine sahiptir.

ARaymond™ tescilli bir markadır. .