2016 ARaymond sanayi ürünleri kataloguyla müşterilerimize daha yakın oluyoruz.

Date : 14.06.2016

Müşterilerimizin geleceğini nasıl daha iyi hazırlayabiliriz?  Biz, ARaymond Industrial olarak  -  iki  noktanın  fark yaratacağına  inanıyoruz: mevcut başarılarımızı değerlendirmek ve ihtiyaçları yakından inceleyerek faydalı yeni çözümler üretmek.  Yeni ARaymond sanayi katalogumuzun,  bu prensiplere uygun çözümlerimizle gerek mevcut gerek yeni müşterilerimize  faydalı olacağına inanıyoruz.

Baskı, PDF ve online, olarak hazırlanan 2016 katalogumuzun,  sanayiciler ve distribütörlere ürünlerimizi tanıtma ve ihtiyaçları olan ürünleri seçme fırsatını sunacağına inanıyoruz.

2016 ARaymond  Sanayi Ürünleri Katalogu

Standartları sürdürmek

ARaymond™ standart referanslı 25 000 ürün arasından seçilen 600’den fazla  ürün içeren yeni sanayi katalogu,  bu sektöründe en çok kullanılan bağlantı ve montaj çözümlerine erişim sağlamaktadır.

Yıllardır güvendikleri ürünleri araştıran müşteriler , montaj, koruma, perdahlama ve bağlantı gibi ihtiyaçlarına cevap veren bölümlerde istedikleri ürünleri kolaylıkla bulabilecek.

ARaymond sanayi katalogu en çok satılan ürünlerimizi arasında yer alan   çok yönlü kablo klipsleri,  panel kenarları için kulplu topraklama klipsleri ve pervaz montürlü kablo bağlantıları gibi ürünler yer almaktadır

Yenilikçiliğe devam

Ana değerlerimiz arasında yer alan yenilikçilik çerçevesinde ürün yelpazemize her yıl yeni ARaymond ürünleri ekliyoruz. Bu ürünler, hızla değişen ortamda yeni ihtiyaçlara cevap vermenin yeni sıra , halen pazarda mevcut fakat yetersiz  kalan  çözümlere de yeni seçenekler getirmektedir.. Bu yılın üç yeni tasarımı arasında palnut somunları, cıvataya yerleştirilen topraklama somunları ve vidalanarak sökülebilen plastik perçinler yer almaktadır..

Katalogun ötesinde hizmet

Biz sanayi üretiminde esneklik geliştirmek için çalışıyoruz. Uzmanlarımız, montaj hatlarını ziyaret ederek standart ürün yelpazemizde yer alan ve müşterilerimize teknik destek verebilecek  çözümleri onlarla paylaşıyorlar.

Katalogumuzda yer alan ürünlerin,  müşteri tarafından  arzu edilen hizmete cevap verememesi durumunda, yeni fikirler ve öneriler sunarak  üreticiliği arttırma amacımıza cevap verebilecek yeni özel parçaların üretimine de destek veriyoruz.

Bu makalnin yazarı olan , ARaymond ”Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages, Spain, makalenin  sorumluluğunu taşır ve ticari markayı kullanma yetkisine sahiptir.
ARaymond™ ticari bir markadır .