ARaymond U-Nut Speed Nuts: Panoya bağlantı kolaylığı!

Date : 13.09.2016

ARaymond™ U-Nut Speed Nuts® somunları ya da diğer adıyla geçmeli somunlar, vidalanma konumunda kendi kendine tutunan yapısıyla birleşen panoların hızlı ve basit bir şekilde bağlanmasını sağlar. Pano montaj deliklerindeki hizalama hatalarını düzeltir, vidalama sırasında dönmez ve vida dişleri üzerinde takılıp kalmaz.

ARaymond™ U-nut somunlarının çoğu takılması kolay olacak ve özel alet gerektirmeyecek şekilde tek parçalı olarak baskılanmıştır. U-nut somunu, baskılanmış panonun kenarı üzerine yerleştirin ve bağlantı elemanının ucu panonun kenarına ulaşana ya da deliğe geçene kadar itin.

ARaymond™ U-nuts somunları vida veya cıvata kullanılan tüm sektörlerde yaygın şekilde kullanılmaktadır. Bu somunlar yüksek maliyetli perçin ya da kaynak somunu yerine de kullanılabilir.

U-Nut Speed Nuts somunları ile ilgili daha fazla bilgi almak için buraya tıklayın.

U-Nut-with-Screw-ARaymond

Bu yazıyı hazırlayan sorumlular ve ticari markayı kullanma iznine sahip olan ARaymond Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages, Spain ve ARaymond Tinnerman olup bu yazıda A.RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- USA (Sicil N°: 02609G), şirketidir.
ARaymond™ ticari marka olarak kullanılmaktadır.