Modülerlik ya da birçok sorunu tek seferde çözme yolu: İşte ARaymond™ modüler kablo tutucuların tanımı bu!

Date : 07.10.2016

Montaj ya da başka herhangi bir endüstriyel işlemde bazı durumlarda çözüm bulmak zordur. Çap, yönelim ya da benzeri özellikleri farklı olan öğeler için tek bir yanıt bulmanın zor olduğu durumlarda bu çok yaşanır.

Örneğin ayrı cinsten tüpler ve borular monte etmeye çalışırken bu sorunla karşılaşırız. Uzmanların bu yaygın soruna çözüm bulmalarına yardım etmek için yaptığımız araştırmalarımız bizi modülerliğe götürdü.

Gerçekten de montaj işlemlerinde çeşitliliğe karşılık vermek için modülerlik olasılığına kapıyı açmaktan daha iyi bir yol var mı?

ARaymond™ modüler kablo tutucular, ısmarlama bağlantı elemanları yapmak için birleştirilebilen dişi ve erkek parçalardan oluşur. Çap ve tasarım yapıları bakımından çok çeşitli tutucular geliştirdik ve çok yönlü montajlar, paralel kablolar ve birden fazla döşeme yönü ile uyumlu olabilmesi için döndürme özelliği ile çoklu montaj olanağı ekledik.

Kablo yönetimi zorluklarını kablo yönetimi optimizasyonuna dönüştüren bu çözüm daha verimli olmakla kalmıyor, aynı zamanda aşağıdaki aşamalarda kayda değer zaman kazandırıyor:

• Tasarım aşaması: Özel parçalar tasarlamaya gerek yok,
  • Endüstri aşaması: Kalıp için hazırlık süresi yok,
  • Üretim aşaması: Montaj aletine gerek yok.

Daha fazla bilgi almak için ürün veri sayfamıza bakabilirsiniz.

*Bu yazıda “biz” derken, yazıyı hazırlayan sorumlu ve ticari markayı kullanma iznine sahip olan ARaymond Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages, Spain şirketi kastedilmektedir.
ARaymond™ ticari marka olarak kullanılmaktadır.