Güvene dayanan ilişkiler nasıl kurulur?

Date : 18.10.2016

Güvenle ilişki kurmak

Büyüyen her şirket bu tecrübeyi yaşadı: Ne kadar büyürseniz , o kadar çok bağlantı kuruyor ve ilişkilerinizin de o kadar güçlü olmasını istiyorsunuz.

Ve elbette, her şey gelip değerlere dayanıyor. Öyleyse, sağlam ilişkiler kurduğunuzdan nasıl emin olabilirsiniz?

ARaymond Industrial* olarak “iyi iş vizyonu” kriterlerine inanıyoruz.

“İyi iş” ile ilgili benzer görüşleri paylaşan şirketlerle kurulan ortaklıklar, uzun süreli ilişkiler kurmak için olmazsa olmazdır.

“İyi iş” bizim için, ürünlerinin verimliliğinin yanı sıra, kısmen pazara uygunluğu ve etkin bir şekilde yanıt vermesi ile belirlenir. Tüm mesele, sofraya katma değer getirmektir.

Bu nedenle SD Products, TFC ve Jet Press ile ortaklık kararı vermemizin nedeni sadece ürünlerimizi dağıtmak istemeleri değil, aynı zamanda uzmanlığımıza ve müşteri odaklı çözümlerimize güvenmeleriydi.

SD Products, TFC ve Jet Press şirketlerinin bizimle olan ortaklıklarını haber bültenlerinde ilan etmeleri ve bize ARaymond Industrial’ın ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade etmeleri, güçlenen ilişkilerimizin bir göstergesidir. Biz de kurduğumuz güçlü ve her zaman değer odaklı olan bağlarımızla gurur duyuyoruz.

ARaymond™ şirketinin İngiltere’deki ayrıcalıklı bağlantı elemanı ve bileşen distribütörü olarak müşterilerine gönderdikleri mesaj açıktır: Kayda değer katma değer.

*Bu yazıda“ARaymond Industrial” veya  “biz” derken, yazıyı hazırlayan sorumlu ve ticari markayı kullanma iznine sahip olan ARaymond Industrial S.L., RM Barcelona Tomo 43761 Folio 163 Hoja B437597 NIF B66012691 Ctra. de Manresa Berga Km 0,5 08272 SantFruitos De Bages, Spain şirketi kastedilmektedir..
ARaymond™ ticari marka olarak kullanılmaktadır.