National Industrial Fastener & Mill Supply Expo'dan faydalanmak

Date : 15.11.2016

Kaçırmak istemeyeceğiniz bazı etkinlikler olur. ARaymond Tinnerman* için, National Industrial Fastener & Mill Supply Expo bunlardan biri. Dünya çapında üretici ve distribütörleri bir araya toplayan ve Kuzey Amerika’daki ilk bağlantı parçası girişimi olan bu etkinlik, yalnızca olmanız gereken bir yer değil, aynı zamanda daha iyi olabileceğiniz ve teklifinizi genişletebileceğiniz bir platform.
Birkaç yıldır, bu toplantıdan en iyi şekilde faydalanmak için etkinlik öncesinde distribütör merkezli bir gün düzenliyoruz.

Distribütörlerimizin karşılaştığı zorluklar, bizim de zorluklarımız

Yenilikçi kalabilmek ve müşterilerimize gerçekten yararlı olacak yöntemlere odaklanmak için, distribütörlerimizle olan bağlarımızı güçlendirmekte tereddüt etmiyoruz; çünkü distribütörlerimizin değeri bizim için teslimatın çok ötesindedir ve distribütörlerimizin müşterileri ile ilgili sorunlarını kendi sorunlarımız olarak görmekten gurur duyarız.

Talepler ve cevaplar

Geleceği inşa etmenin en iyi yöntemi, geçmişi net bir şekilde görmektir. Katma değer görüşmelerimizde 2015 taleplerini nasıl karşıladığımızı gösteren 2016 etkinlik sunumumuzun üstünden geçtik.
Tanıtım açısından, daha bütüncül ve uyumlu bir pazarlama kampanyasının, onlara ortaklaşa reklam yapma fırsatı verdiğini ve iyileştirilmiş web aktivitesinin, müşterilerine daha kapsamlı bilgi verme ve hizmet etme olanağı sunduğunu gösterdik.
Hizmet açısından, lojistik ihtiyaçlarını karşılamak için, genişletilmiş bir katalog (yaklaşık olarak %300 artış) devreye sokuldu.
Son olarak toplantı, yeni ürün yelpazemizi özetleme fırsatı sundu:  Çok takdir edilen yeni kablo yönetim sistemi ve fan dengesi klipsleri (endüstriyel fanlardaki ses ve titreşimleri ortadan kaldırır) için daha fazla ürün.

2017'yi ve geleceği birlikte incelemek

Daha önce distribütörlerimiz tarafından belirtilmiş olan daha fazla ürün seçenekleri ön siparişe açılmıştır.
Bunların arasında büyük memnuniyetle karşılanan yeni U-nut Speed Nut®, distribütörlerimizin; geliştirilmiş ergonomi, çok yönlülük ve daha az uygulama gücü isteyen daha fazla uygulamayı daha kolay bir kurulum ile sunmasını sağlayacak. İyi haber ise, eskisinden daha pahalı değil.
Bu interaktif sunum ve sonrasındaki toplantılar, ARaymond Tinnerman'ın gelecek için araştırdığı ürün grupları ile ilgili tartışmalar başlattı.
İşte bu noktada geri bildirim çok önemli. İhtiyaç duyulan çözümlerin birçoğu zaten radarımızdaydı, bazıları da sürpriz oldu.
Bunlar ve araştırma çözümlerini takip etme konusundaki kararlılığımız, aynı bizim gibi, başarısı müşterisine bağlı olan distribütörlerimize bağlılığımızın iyi bir göstergesidir.

YENİ PDF KATALOĞUNU keşfedin

* Bu yazıda "ARaymond Tinnerman " ile yazıyı hazırlayan sorumlu ve ticari markayı kullanma iznine sahip olan A.RAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- ABD (Sicil No: 02609G) şirketi kastedilmektedir.