Yüksek Dayanımlı Tespit Bilezikleri – üstün bir bağlantı çözümü

Date : 17.01.2017

Bazen en iyi çözümler aynı zamanda en basit çözümlerdir. Etkin tasarım söz konusu olduğunda ARaymond™ yüksek dayanımlı tespit bilezikleri, kategorilerinde liderdir. Korozyona dayanıklı 300 serisi paslanmaz çelikten yapılan yüksek dayanımlı tespit bilezikleri, en çok gereken yerlerde sıkı bir tutuş sağlayan uzun ömürlü bir üründür.

Yenilikçi ve uyarlanabilir bağlantı sistemleri tedarikçisi olan ARaymond Tinnerman'ın standardını karşılayan bu ürün ailesi, 1.500 poundluk bir çekme gereksinimini karşılayabilecek bağlantı elemanına ihtiyaç duyan bir konveyör parçası üreticisinin zorlu talebini karşılamıştır. İstediği parçayı klasik tedarikçilerinden temin edemeyen üretici, ARaymond™ yüksek dayanımlı tespit bileziklerinden yararlanmıştır. Bilezikler gereken muhafazayı sağlamakla kalmamıştır. ARaymond Tinnerman, bilezikleri üreticinin belirttiği boyutlara uyarlayarak bileziklerin konveyör uygulamasında çok etkili bir şekilde kullanılmalarını sağlamıştır.

2 mm'den 50 mm'ye kadar pek çok çeşidi bulunan, düz bir tasarıma sahip yüksek dayanımlı tespit bilezikleri, pürüzsüz miller veya saplamalar üzerinde üstün bir muhafaza sağlar ve el aletlerinden mobilya ve elektronik aletlere kadar her türlü uygulamaya kolayca uyum sağlar. Uygun maliyetli ve kullanımı kolay olan ARaymond™ yüksek dayanımlı tespit bilezikleri, çok çeşitli bağlantı gereksinimleri için mükemmel bir çözümdür.

Ayrıntılı bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

ARaymond High Strengh Retaining ring

* Bu yazıyı hazırlayan, yazıdan sorumlu olan ve ticari marka kullanma hakkına sahip olan ARAYMOND TINNERMAN INDUSTRIAL, Inc. - 1060 W. 130th Street, Brunswick, OH 44212- USA (Sicil No.: 02609G) bu yazıda ARaymond Tinnerman olarak anılmaktadır.
ARaymond ™ ticari marka olarak kullanılmaktadır.