Haklı sebeplerle büyüyoruz: Fas Tesisimizin durumu

Date : 10.02.2017

Dünya çapında bir şirket olunca, düzenli olarak alınan bazı kararlar olur. Sunduklarımızın kapsamını genişletmemiz gerekiyor mu? Nasıl rekabetçi kalabiliriz? Daha fazla genişlemeli miyiz?
Küresel bir Network olarak ve artan talep bağlamında, bu genişleme sorusuyla sık sık karşılaşıyoruz.
Bize göre bunun cevabı, büyümekten ziyade yeni bir yerde olmakla ilgili. Ve bu çok büyük bir fark yaratıyor.
Yeni ARaymond Fas Tesisimiz yeni yerlere ulaşmayı ne kadar çok sevdiğimizin mükemmel bir örneği.

Orada olmak, daha yakın olmak demektir

Yer değiştirme ile ilgili farklılık tam da burada yatıyor. Kazablanka'da yakın zamanda 1.600 m²'lik bir üretim alanının açılması, yerel bir ihtiyaca cevap olarak geldi. Gerçekten de son zamanlarda, çoğunluğu otomotiv üreticisi ya da orijinal ürün üreticisi olan müşterilerimizin çoğu Fas’a yerleşti.
Bu nedenle Fas'taki bu yeni tesisimizle, talebin arttığı yerel sektöre özel üretim yapıyoruz.
Müşterilerimize gerçek yakınlıkta eşlik etmek, her zaman için artı değerimizin bir parçası olmuştur. Müşterilerimizin olduğu yerlerde büyümenin de gayet doğal bir adım olduğunu söylemeye gerek bile yok.

Daha fazla verim sunma

Otomotiv endüstrisinde hedefleri karşılamak söz konusu olduğunda, hiçbir zaman fazla verimli olamazsınız. Bizim için, maksimum verimi sunmak, büyük oranda yakınlık meselesidir. Şirket hem standart çözümler hem de müşteri ile birlikte geliştirilen özel üretim çözümler sunduğundan, verim için yakınlık büyük bir rol oynamaktadır.
Yerel tesis geliştirme seçeneği, ARaymond'un yerel sektörde rekabetçi çözümler sunmasına olanak tanıyan bir seçimdir.

Yerel olarak Network’ün gücünü sunma

Tesis yalnızca yerel sektöre tahsis edilmiş olsa da, sunulan çözümler işbirlikçi bir şekilde ARaymond Network’ünün gücünden ve bilgisinden faydalanır.
Nasıl mı? Araymond Fas** aracılığıyla. Şirket, 2009 yılından beri bu ülkede faaliyet göstermektedir. Özerk olmasına rağmen, Network’ün özellikle Grenoble'daki şirketin Fransa’daki tarihi merkezi ile güçlü ilişkileri vardır.

Hoş karşılanmak önemlidir

Son olarak, Network’ün beklendiği ve hoş karşılandığı yerde gelişmesi önemlidir. Fas, hükümet tarafından başlatılan programların da vasıtasıyla, yerel düzeydeki sanayi için gerçek entegrasyon ve geliştirme fırsatları sunuyor.

Bu yazıda ”ARaymond” “ARaymond Network” olarak anılan, yazıyı hazırlayan ve bu yazıdan sorumlu şirketler ("Şirketler") şu bağlantıda listelenmiştir: http://www.araymond-automotive.com/legal-terms
** Bu yazıda "ARaymond Fas" olarak anılan şirket ARAYMOND MAROC S.A.R.L.A.U - Indusparc M12 & M13 - Chemin Tertiaire 1015 (boulevard Ahl Laghlam) - Sidi Moumen - 20400 Casablanca - MOROCCO (Sicil No.: RC Casablanca n°349511) şirketidir.